Alice Haar- en Huidverzorging is een kapsalon waar je ook terecht kunt voor diverse schoonheidsbehandelingen . De kapperszaak van Alice Kersbergen bestaat al ruim 45 jaar in Bodegraven. Alice zelf is daarnaast al vele jaren actief in de Bodegraafse Ondernemers Vereniging, de BOV. 

“Je moet zichtbaar blijven en zo veel mogelijk je klanten tegemoet komen”.

In deze weken dat alle kapperszaken verplicht gesloten zijn, is het ook in haar zaak een vreemde manier van werken. De ondernemers hebben het druk. Veel van haar vaste klanten moet ze teleurstellen, maar producten kan ze wel verkopen, met een extra aardige attentie daarbij. Ze geeft ook advies via telefoon of website over hoe je zelf je haar kunt kleuren of verzorgen. “Maar het zou fijn zijn wanneer we ze zelf weer mogen helpen”.

Vanzelfsprekend maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast deze klantgerichtheid is het maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend. De huidige winkel is ingericht met veel aandacht voor energiebesparing. Alice is altijd voorstander geweest van producten met hoge kwaliteit en eerlijke grondstoffen. Dat kwaliteit zich terugbetaalt merk je goed en dat is duurzaam en belangrijk. Dat gaat eveneens op wanneer je zuinig bent met afval en ruimhartig op het gebied van gezonde voeding en verzorging. Hopelijk blijft deze mindset ook bij anderen na de Corona crisis bestaan.

Bewuster omgaan met eten, kleding, spullen. We hoeven veel minder te hebben dan we dachten. Kies voor kwaliteit in plaats voor kwantiteit. Alice onderstreept nog eens de slogan die nu van kracht is binnen de BOV: “Samen doen en elkaar over en weer helpen en steunen”. 

Meer informatie?

Kijk op www.alice-bodegraven.nl/