Marja van der Linden nam onlangs de kapsalon op het winkelcentrum Vromade over. Samen met haar team startte ze onder de naam PURA salon een mooie kapperszaak. Met een eigen stijl waarin groen, gezond, verantwoord en fairtrade centraal staan. Haar rechterhand en woordvoerster Mariska Verlaan bevestigt de uitspraak dat het juist nu belangrijk is om over te stappen op producten met een hoge kwaliteit die duurzaam en ecologisch zijn.

Verantwoorde producten

De klanten kiezen PURA salon vanwege de goede verzorging en omdat deze uitstraling duidelijk merkbaar is. Met verantwoorde producten die ook op de lange termijn je haar en huid gezond houden. Die producten worden streng beoordeeld voordat ze in de salon gebruikt worden. Een aantal Henna producten zijn fairtrade. Want, de toekomst kan pas beter worden wanneer we over de hele wereld anders om gaan met elkaar.

Tijdens het wachten worden de klanten verwend met fairtrade thee, wat yoghurt of fruit.

Op dit moment zijn er acties in het dorp om lokaal je boodschappen te doen. Beide dames ondersteunen dit. “Zo helpen we elkaar te helpen in deze zware tijd (coronacrisis). Marja stelt voor: “Laten we als ondernemers met eenzelfde toekomstvisie extra samenwerken. Wissel bonnen en/of diensten uit. Zo vergroot je de bewustwording dat fairtrade, verantwoord en lokaal wellicht een meer duurzame toekomst bieden.”

Kijk voor meer informatie op: pura.salon en volg hen op Facebook Pura Salon